Yrityksen toiminta-ajatus

Nepalskan sydämen asiana on parantaa erityisesti nepalilaisten naisten ja vähäosaisten asemaa.
Toimimme reilun kaupan hengessä.
Valitsemme yhteistyökumppanimme huolella ja vierailemme itse tuotantotiloissa.Tuottajat ovat pieniä nepalilaisia yrityksiä sekä reilun kaupan organisaatioita joiden työntekijöille maksetaan kohtuullista palkkaa ja samalla edistetään paikallisten naisten -ja kokonaisten kyläyhteisöjen hyvinvointia mm. erilaisten koulutukseen ja terveydenhuoltoon liittyvien hankkeiden avulla.

Normaalin kaupan käynnin kautta on mahdollisuus saada Nepalin epävakaita oloja ja köyhyyttä osaltaan helpottumaan. Lasten mahdollisuus käydä koulua paranee kun äidit saavat työtä ja palkkaa.

Nepalskan oma kummikohde on Odharen pieni kylä kukkuloilla. Ihmiset ovat erittäin köyhiä ja maanjäristys runteli kylää. Nyt rakennetaan uutta koulutaloa ja kirkkoa ja sen lisäksi Nepalskalla on oma kummityttö samasta kylästä. Jos haluat osallistua Odharen kehittämiseen, tutustu CCDP:n facebooksivuihin. CCDP tekee työtä orpojen ja kaikkein vähäosaisimpien lasten koulutuksen järjestämiseksi. Nepalska vierailee CCDP:n työyhteydessä usein vuosittain ja tukea voi Kehitysmaiden lasten koulutustuki ry:n kautta Suomesta käsin. Näin ei tarvitse maksaa massiivisia pankkikuluja, jotka ovat 30 euroa/kerta, jos laittaa itse tilisiirtona. kerron mielelläni lisää Odharesta.